неділю, 6 травня 2018 р.

Трійця на Хортиці

Сьогодні, 6 травня 2018 р., на острові Хортиця Руське Православне Коло відзначило свято Трійці. Це сакральне число для Землі. Воно означає, що два різні компоненти об'єднуються разом, складаючи воєдино свої здібності і цей сплав породжує третю силу, яка не існувала до нині. Вона відкриває нові можливості для творчості, надихає використати свої особливі риси, щоб розширити межі діяльності.

Це найкращій час для знайомства з новими знаннями та друзями. Найкращій час, щоб ці знання застосувати на практиці, а з коханими стати подружжям, відкривати нові підприємства і напрямки у роботі, засновувати громадські об’єднання та створювати сім’ї, укладати угоди, і взагалі робити все, що потрібно для майбутнього. Бо в цей час у Природі відбувається втілення ідей у плоть. Саме зараз наші мрії обертаються у форми матерії: реальні речі, події, відносини.

З цієї нагоди на старовинному святилищі-обсерваторії, волхв Світовит Пашник та жерці Зорелада, Ярина, Божевой, Микола проводили обряд за древньою традицією, поєднуючи Вогонь і Воду, як символи чоловічої і жіночої сутності. І народжену від цього єднання Силу, коло одновірців використало на створення оновлення життя за бажанням своїм, волею своєю.

Саме в ці травневі Зелені свята, коли Найсильніше, Найяскравіше Сонце Ярило палає нестримною пристрастю до Земної, Зеленої Богині Живи, що обдаровує всіх жагою життя і надихає в кожне серце бажання кохати, приєднались до громади рідновірів шість нових побратимів та посестер.

Вони пройшли обряд очищення і освячення чотирма стихіями і самі Боги Роду нашого, у вигляді пишно квітучої Природи, яскравих променів Сонця, теплого пахучого Вітра, руками волхва і жриць благословили новообраних. І радість від цього святкування дійшла до небес, і всі присутні відчули цю Благодать.

Тоді, затамувавши подих на хвилину, поклавши ліву руку на серце, а правою торкнувшись Землі, схиливши голови в поклоні, ми дякували Богам Роду нашого, силі Предків, Мудрості віковічній та досвіду за Віру та Правду, що дає нам впевненість у собі та єднає нас усіх в Православний Рід!

Зорелада

Немає коментарів:

Дописати коментар