середу, 10 квітня 2019 р.

Мені сьогодні повідомили про те, що наше Святилище, яке знаходитися за смт Обухівка, було частково зруйновано. Підпалили образи Богів, зруйнували парканчик навколо святилища, зруйнували вхід на чоловіче коло. На жаль, коли це сталося невідомо. Так як останній раз там були на Коляду.
Заклали святилище ще в 2009 році, розташування його було досить відокремленим, далеко від міста. Припускаю, що дана акція спланована або «богоугодними», або «добрими людьми» з наших кіл. Адже доїхати, а за тим дійти туди потрібно постаратися. Тим більше знайти його в лісі не так вже й просто… Загалом… Подача будь-яких заяв не має сенсу, тому що святилище знаходилося не на приватній території чи на території яка належить громаді, а просто в лісі… Просто аут.
Дуже прикро, що Конституційне право на свободу віросповідання поки залишається тільки на папері.
В свою чергу, хочу зауважити, що наша громада ніколи не займалась і не займається ніякими актами вандалізму, розпалом релігійної ворожнечі між іншими громадами та представниками інших конфесій. Дуже прикро, що живучі у 21му столітті Ми не можемо просто мирно співіснувати з іншими вірянами і стали жертвою варварського спаплюження святого місця. Чи не нагадує це Вам щось?
Волхв Яромир


Ну що, рідновіри, знову промовчимо і будемо думати, що хтось прийде і нам встановить рідну духовність? Ваша пасивність породжує жевріння громад Рідної Віри і безкарність чужовірів. Роботи дуже багато, а працювати виходить немає кому. А ми ж на рідній Землі і з нами рідні Боги! Чекаємо Онуків Дажбожих на поміч добру з реальними пропозиціями!
Волхв Світовит

Немає коментарів:

Дописати коментар