понеділок, 25 березня 2019 р.

Великдень на Хортиці (видиво)

В неділю 24 березня на острові Хортиця відбулося святкування Великодня. Обряд проводили волхв Світовит Пашник, жерці: Ярина, Микола, Божевой, Зорелада. Це свято відзначається на третій день після Весняного Рівнодення. Вступає в свої права Ярило – божество прояву палкої, нестримної, активної дії Сонця, місія якого пробудити Землю і запліднити її, щоб вона породила нові тіла, які наповнюються потоком стрімким Життя.
Великдень – це великий день, призначення якого знов нагадати нам, що немає сили сильнішої за Закони Природи. Вона говорить: "Все, що існує в часі і займає простір, має тимчасову природу. Воно народжується, діє, змінюється і остаточно перетворюється на новий вид матерії та енергії.

Те, що помирає, ніколи не повертається до життя в тім самім тілі, в протилежність хибному розумінню християнської релігії, яка полює на душі слабких людей, використовуючи їх страх смерті, та нав'язує очікування судного дня, коли повинні воскреснути їхні тіла, щоб жити вічно. Але правда в тім, що тіло – то є форма, створена з матерії. Призначення всіх форм, рослини, тварини, людини, чаші, будівлі, русла ріки – бути вмістилищем для енергії Життя Вічного. Воно існувало завжди, до початку Часу і Світла, існує в теперішнім і буде існувати, незалежно від того буде чи ні існувати наша планета, всесвіт, час та мир, таким, як ми його знаємо.

Правда в тім, що воскресає не форма, бо вона зношується, старіє, приходить в непотріб. Воскресає саме Життя. Воно вливається і заповнює собою нові форми, що створює для нього Природа. Воскресає знов в колесі року, щоб цвісти і плодоносить. Життя створене таким чином, щоб саме себе відтворювати і відновлювати, та існувати вічно.

Розуміння цього і є суть свята Великодня, яке надає нам можливість приєднатись до Космічного Потоку Вічного Життя, відкритись йому, впустити в своє тіло і бути єдиним зі Всім Сущім."

В цей особливий День Сили, в особливому Місці Сили прийняла посвяту у Рідну Віру Велимира. Вітаємо тебе в нашім колі і бажаємо, щоб нове ім'я та новий статус зробили твій внутрішній мир великим і надали великої сили діяти в миру. Під якою щасливою зіркою ти народилася, щоб потрапити в такий час , таке місце і через таких щирих людей- провідників божественної волі, отримати Благословіння Боже і Нову Долю. Тож використай цей Дар на Благо.

Радіймо! Життя Відродилось!

Зорелада

Видиво обряду Великодня


Немає коментарів:

Дописати коментар